Customer Service
0
Sluiten

Categories

Filters

    LOWA

    Elite EVO GTX (Black)

    € 249,90 Out of stock
    LOWA Elite EVO GTX (Black).
    • 10% Authority Discount
    • Shipping every working day
    • Not happy? 30 days to return!
    • Showroom & Walk-In Store in Belgium
    Do you have a question about this product?

    Do you have a question about this product?

    Our employee is happy to help you find the right product

    Product description

    LOWA Elite EVO GTX (Black).

    Wie het hele jaar door wordt bloot­gesteld aan de elementen buiten, moet niet tevreden zijn met minder dan de elite. De ELITE EVO GTX combineert een ideale pasvorm met een uitstekende func­ti­o­na­liteit. De licht­gewicht schoen biedt een maximale slip­weerstand op diverse terreinen door de geop­ti­ma­li­seerde rubber­sa­men­stelling en het loop­vlak­patroon van de buitenzool. Het warmte- en koude-isolerende zool­complex van het gecer­ti­fi­ceerde model heeft ook olie- en brand­stof­be­stendige eigen­schappen en is bestand tegen contact­warmte. De intel­ligent geplaatste, grote vensters van textiel­weefsel aan de zijkant van de voet en de schacht laten de lucht in de schoen circuleren, zelfs bij zomerse hitte. Het geïn­te­greerde vocht­af­voerende GORE-TEX-membraan biedt bovendien een continue bescherming tegen vocht van buitenaf. De ELITE EVO GTX is gemaakt van slijtvast gladleer, is anti­statisch, kan worden herzoold en heeft een 2-zone­ve­ter­sluiting. De schoen belooft een uitstekend draag­comfort en een lange levensduur.

    De ELITE EVO GTX is voorzien van een LOWA RUBBER OUTSOLE. Dit is een door LOWA ontwikkelde rubberen buitenzool met een toepas­sings­spe­cifiek loop­vlak­patroon van een geop­ti­ma­li­seerde rubber­sa­men­stelling. Het voordeel van een rubberen buitenzool ligt in de goede grip.

    De gemiddeld diepe, op trekking gerichte LOWA® NATURAL is met zijn rubber­sa­men­stelling en de uitge­sproken hiel- en front­pro­fi­lering optimaal voor beklim­mingen en afda­lingen in veel­eisend terrein. Dankzij zijn goede eigen­schappen biedt hij een uitstekend loop­comfort.

    Dankzij de uit twee delen bestaande veter­sluiting hebben de voorvoet en de schacht bij de ELITE EVO GTX afzon­derlijk verstelbare veterdelen. Hierdoor kan de schoen indi­vidueel worden aangepast aan de anatomie van de voet en op verschillende manieren worden geveterd voor bergop en bergaf lopen.

    Specifications

    Article number
    210122-9999-47

    Show more

    Reviews

    0 from 5Based on 0 reviews
    Create your own review

    There are no reviews written yet about this product..

    Elite EVO GTX  (Black)
    € 249,90
    Elite EVO GTX (Black)
    EU 47 / UK 12
    Out of stock
    Add to cart