Customer Service
0
Sluiten

Categories

Filters

  LOWA

  Elite EVO GTX (Black)

  € 249,90 Out of stock
  LOWA Elite EVO GTX (Black).
  • 10% Authority Discount
  • Shipping every working day
  • Not happy? 30 days to return!
  • Showroom & Walk-In Store in Belgium
  Do you have a question about this product?

  Do you have a question about this product?

  Our employee is happy to help you find the right product

  Product description

  LOWA Elite EVO GTX (Black).

  Wie het hele jaar door wordt bloot­gesteld aan de elementen buiten, moet niet tevreden zijn met minder dan de elite. De ELITE EVO GTX combineert een ideale pasvorm met een uitstekende func­ti­o­na­liteit. De licht­gewicht schoen biedt een maximale slip­weerstand op diverse terreinen door de geop­ti­ma­li­seerde rubber­sa­men­stelling en het loop­vlak­patroon van de buitenzool. Het warmte- en koude-isolerende zool­complex van het gecer­ti­fi­ceerde model heeft ook olie- en brand­stof­be­stendige eigen­schappen en is bestand tegen contact­warmte. De intel­ligent geplaatste, grote vensters van textiel­weefsel aan de zijkant van de voet en de schacht laten de lucht in de schoen circuleren, zelfs bij zomerse hitte. Het geïn­te­greerde vocht­af­voerende GORE-TEX-membraan biedt bovendien een continue bescherming tegen vocht van buitenaf. De ELITE EVO GTX is gemaakt van slijtvast gladleer, is anti­statisch, kan worden herzoold en heeft een 2-zone­ve­ter­sluiting. De schoen belooft een uitstekend draag­comfort en een lange levensduur.

  De ELITE EVO GTX is voorzien van een LOWA RUBBER OUTSOLE. Dit is een door LOWA ontwikkelde rubberen buitenzool met een toepas­sings­spe­cifiek loop­vlak­patroon van een geop­ti­ma­li­seerde rubber­sa­men­stelling. Het voordeel van een rubberen buitenzool ligt in de goede grip.

  De gemiddeld diepe, op trekking gerichte LOWA® NATURAL is met zijn rubber­sa­men­stelling en de uitge­sproken hiel- en front­pro­fi­lering optimaal voor beklim­mingen en afda­lingen in veel­eisend terrein. Dankzij zijn goede eigen­schappen biedt hij een uitstekend loop­comfort.

  Dankzij de uit twee delen bestaande veter­sluiting hebben de voorvoet en de schacht bij de ELITE EVO GTX afzon­derlijk verstelbare veterdelen. Hierdoor kan de schoen indi­vidueel worden aangepast aan de anatomie van de voet en op verschillende manieren worden geveterd voor bergop en bergaf lopen.

  Specifications

  Article number
  210122-9999-425

  Show more

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Create your own review

  There are no reviews written yet about this product..

  Elite EVO GTX (Black)
  € 249,90
  Elite EVO GTX (Black)
  EU 42.5 / UK 8.5
  Out of stock
  Add to cart