Customer Service
0
Sluiten

Categories

Filters

  2nd Skin Gloves (Black)

  Product description

  MoG 2nd Skin Gloves (Black).

  2ndSkin is de meest veelzijdige handschoen van MoG, inzetbaar voor politie, veiligheid, douane, security, defensie en meer... Deze tactische handschoen voelt aan als een tweede huid door haar slanke pasvorm. Wat is er interessant aan deze 2ndSkin?

  Features: 

  • Het gebruik van dun geitenleer en de specifieke constructie van de vingers biedt een maximale beweeglijkheid. Het leer is vloeistofafstotend zodat bloed, zweet, urine, etc. niet in de handschoen kunnen infiltreren.
  • Versterking van de zone tussen de index en de duim maakt de handschoen duurzamer bij het hanteren van (bijv. herladen van) wapens.
  • Het specifieke ontwerp van de wijsvinger maakt een perfecte controle van het wapen mogelijk en zorgt voor een zeer hoge precisie bij het fouilleren.
  • Bovendien heeft deze handschoen een snijbeschermingsniveau 4 in de handpalm, en de hittebestendige en brandvertragende voering voorkomt brandwonden in het geval dat de lus van het wapen wordt vastgehouden. 
  • Een neopreen knokkelbescherming en een kort manchet met uitsparing voor horloges verhogen het draagcomfort.

  Deze eigenschappen maken de 2ndSkin een perfecte oplossing voor het manipuleren van wapens, voor fouilles of voor het eenvoudig bedienen van communicatieapparatuur.

  Specifications

  Article number
  138108B06

  Show more

  Reviews

  0 from 5Based on 0 reviews
  Create your own review

  There are no reviews written yet about this product..

  2nd Skin Gloves (Black)
  € 43,50
  2nd Skin Gloves (Black)
  6 (XS)
  Out of stock
  Add to cart